Dragi članovi, dragi čitatelji,
pred vama je novi broj našeg Sindikalnog glasnika. Nadamo se da ćemo i ovim brojem pridobiti vašu pažnju i potaknuti vas na razmišljanje te u konačnici i na obraćanje kako bi Vaši prijedlozi ugledali svijetlo dana.
Osim aktualnih tema iz radnog okruženja nastavljamo naš, u prošlom broju započeti, serijal „Poznata lica i željeznica“ nadajući se da će ova dimenzija probuditi vašu uspavanu radost čitanja.
Jasno je da je ukuse teško zadovoljiti, ali duboko vjerujemo da naša vizija obraćanja pada na plodno tlo, da iznova isčekujete novi broj. Zato će „Na peronu“ i nadalje biti SPVH-ovo sredstvo priopćavanja u kojem ćete moći pročitati sve relevantno vezano uz radnu problematiku HŽ infre, kroz koje ćete biti informirani o svim važnijim događajima, potezima i uspjesima koji su rezultat rada SPVH-a, bilo da je riječ o aktivnostima čelništva sindikata, bilo da je riječ o djelovanju na nižim sindikalnim razinama.
Novine koje stvaramo radimo za vas, naše poštovane članove, ali i za sve željezničare kako bi čuli glas snažnog i respektabilnog sindikata!
Novi broj možete pogledati na: http://spvh.hr/wp-content/uploads/2019/03/NA-PERONU-br.-86.pdf