Ako je nekome promaklo podsjećamo na poznatog kreatora željezničkih farsi.

Jutarnji list, 05.05.2008.:

Tadašnji državni tajnik rekao je da će Karlovac dobiti prekrasno stajalište za koje će se izdvojiti mnogo novca. Tek nakon toga bit će napravljen tehnički pregled koji će raditi nekoliko stručnjaka, pa i predstavnici Grada. Potom HŽ mora ishoditi uporabnu dozvolu. Stajalište će HŽ, umjesto osam, platiti 12 milijuna kuna.”Iznos je velik, ali svi benefiti koji će uslijediti, daleko su veći, rekao je državni tajnik Branimir Jerneić.

Ne tako davno blistava novinarska karijera nastavljena u željezničkoj infrastrukturnoj močvari proizvela je raskošno pokrivanje za javnost objavljeno u Večernjem listu11.05.2011.:

Molimo naše vjerne putnike za još malo strpljenja. Gradnja željezničkog stajališta u Karlovcu u završnoj je fazi. Preostalo je još nekoliko radova, a kako za neke još nisu potpisani ugovori, dio radova još je na čekanju, sažetak je odgovora Hrvatskih željeznica o tome kada će središte grada dobiti novo željezničko stajalište.

Sudeći po njemu, rok završetka stajališta, koji je prve putnike trebao primiti prije dvije godine, godinu dana nakon početka gradnje, nikada nije bio neizvjesniji.

HTV je sinoć, 19. siječnja 2012., u središnjem Dnevniku 2 objavio video koji je razotkrio glavne glumce: