Završilo je naše ovogodišnje sindikalno sportsko druženje u hotelu Medena. Bilo je lijepo. I vrijeme i druženje. Susreli smo generacijske kolegice i kolege, prijateljice i prijatelje. Družili smo se danju i noću, prebirali po sjećanju po prošlogodišnjim i inim susretima, ali i po prvim željezničarskim koracima. Sjetni. I veseli. Uz čašicu razgovora, ali i uz pjesmu…

Nastojali smo u prvi plan staviti naše druženje, no održali smo i sportska natjecanja u pikadu, šahu, kartanju, stolnom tenisu, odbojci na pijesku, nogometu i potezanju užeta.

Želimo ovdje javno zahvaliti voditeljima pojedinih natjecanja koji su nemoguće pretvorili u pravo sportsko druženje („nemoguće”, jer su pojedinci, parovi, ali i ekipe nastupali u više natjecanja, tako da je pridržavanje plana bilo prezahtjevno).

Hvala našim dragim gostima kolegicama i kolegama iz:

  • Slovačke – Odborová asociácia výpravcov a dispečerov na čelu s predsjednikom Jozefom Chovanecom,
  • Slovenije – Sindikat železniškega prometa Slovenije (SŽPS) na čelu s predsjednikom Damjanom Rakom,
  • BiH – Samostalni sindikat izvršnog osoblja područje infrastrukture željeznica FBiH na čelu sa zamjenikom predsjednika Igorom Bobanom, te
  • Poljske – Zwiazek Zawodowy Dyžurnych Ruchu PKP na čelu s predsjednikom Aleksandrom Motykom.

Na završnoj večeri pridružili su nam se kolege iz SŽH, STPVVHŽ, SIHŽ i SSH.

Hvala i svim sudionicima: dragim nam članicama i članovima SPVH na dolasku, na toleranciji i razumijevanju. Tako smo u konačnici svi bili sudionici sportskih susreta i druženja koje ćemo čuvati u lijepom sjećanju.

 

Posebna hvala predstavnicima poslodavca i resornog ministarstva koji se nisu udostojali doći. Bilo nam je još ljepše bez njih.

 

U meniju FOTO GALERIJA objavili smo izbor iz naših fotki pod nazivom MEDENA 2010. Uskoro ćemo objaviti i naš video o ovim susretima.

Molimo sve koji mogu da nam dostave svoje fotke ovih sportskih susreta kako bi ih objavili.